Nanoparticule per l'usu di l'Isolamentu Termicu

Meccanismu di isolamentu termicu di rivestimentu di isolamentu termicu nano trasparente:
L'energia di a radiazione solare hè principalmente cuncintrata in a gamma di lunghezza d'onda di 0,2 ~ 2,5 um. A distribuzione specifica di l'energia hè a seguente: a regione uv di 0,2 ~ 0,4 um conta per 5% di l'energia totale. A regione visibile hè di 0,4 ~ 0,72 um, chì cuntene 45% di l'energia totale. A regione vicinu à l'infrared hè 0,72 ~ 2,5 um, cuntendu u 50% di l'energia tutale. Cusì, a maiò parte di l'energia in u spettru solare hè distribuita in a luce visibile è vicinu à a regione infrarossa, di a quale a regione infrarossa vicinu conta a metà di l'energia. ùn cuntribuiscenu micca à l'effettu visuale. Se sta parte di l'energia hè effettivamente bloccata, pò avè un bon effettu di isolamentu termicu senza influenzà a trasparenza di u vetru. Hè per quessa, hè necessariu preparà una sostanza chì possa prutege efficacemente a luce infrarossa è trasmette ancu luce visibile.
Trè nanomateriali aduprati bè in rivestimenti d'insulazione termica trasparenti:
1. Nano ITO
Nano ITO (In2O3-SnO2) hà una trasmissione di luce visibile eccellente è proprietà di barriera infrarossa, è hè un materiale d'isolamentu termicu trasparente ideale. L'indiu hè un metalu raru è una risorsa strategica, cusì l'indiu hè caru. Dunque, in u sviluppu di l'isolamentu termicu trasparente Materiali di rivestimentu ITO, hè necessariu rinfurzà a ricerca di prucessu per riduce l'usu di l'indiu sottu a premessa di assicurà l'effettu di l'isolamentu termicu trasparente, in modu da riduce i costi di produzione.

2. Nano Cs0.33 WO3
U revestimentu nano isolante termicu trasparente in bronzu tungstenu cesiu si distingue da parechji rivestimenti isolanti termichi trasparenti per via di e so caratteristiche di isolamentu termicu ecologiche è elevate, cù e migliori prestazioni di isolamentu termicu attualmente.

3. Nano ATO
U rivestimentu in ossidu di stagnu dopatu à l'antimoniu Nano ATO hè un tipu di materiale di rivestimentu di isolamentu termicu trasparente cun bona trasmissione di luce è isolamentu termicu. aghjunghjendu nano ATO in u rivestimentu per fà un rivestimentu trasparente di isolamentu termicu pò risolve efficacemente u prublema di isolamentu termicu di u vetru. Rispuntatu à prudutti simili, hà i vantaghji di un prucessu simplice è di low cost, è hà un valore d'applicazione estremamente elevatu è una prospettiva di mercatu larga.