Nanopartikelen foar gebrûk fan thermyske isolaasje

Thermyske isolaasjemeganisme fan nano trochsichtige thermyske isolaasje coating:
De enerzjy fan sinnestraling is benammen konsintrearre yn it golflingteberik fan 0,2 ~ 2,5 um. De spesifike enerzjydistribúsje is as folget: de uv-regio fan 0,2 ~ 0,4 um is goed foar 5% fan 'e totale enerzjy. De sichtbere regio is 0,4 ~ 0,72 um, goed foar 45% fan' e totale enerzjy. De hast-ynfraread-regio is 0,72 ~ 2.5 um, goed foar 50% fan 'e totale enerzjy. Dat is de measte enerzjy yn it sinnespektrum ferdield yn it sichtbere ljocht en tichtby ynfrareadregio, wêrfan de tichtby ynfrareadregio de helte fan' e enerzjy útmakket. net bydrage oan it fisuele effekt. As dit diel fan enerzjy effektyf wurdt blokkearre, kin it in goede thermyske isolaasje hawwe sûnder de transparânsje fan it glês te beynfloedzjen. Dêrom is it needsaaklik om in stof te meitsjen dy't ynfraread ljocht effektyf kin beskermje en ek sichtber ljocht útstjoere.
Trije nanomaterialen dy't goed wurde brûkt yn trochsichtige thermyske isolearingscoatings:
1. Nano ITO
Nano ITO (In2O3-SnO2) hat treflike sichtbere ljochttransmittânsje en ynfraread barriêreigenskippen, en is in ideaal transparant materiaal foar termyske isolaasje. Yndium is in seldsum metaal en in strategyske boarne, dus indium is djoer. Dêrom, yn 'e ûntwikkeling fan transparante thermyske isolaasje ITO-coatingmaterialen, it is needsaaklik om it prosesûndersyk te fersterkjen om indiumgebrûk te ferminderjen ûnder it útgongspunt fan it garandearjen fan it effekt fan transparante thermyske isolaasje, om de produksjekosten te ferminderjen.

2. Nano Cs0.33 WO3
Cesium wolfraam brûnzen trochsichtige nano thermyske isolaasje coating falt op fan in protte transparante coating foar thermyske isolaasje troch syn miljeufreonlike en hege termyske isolaasje skaaimerken, mei de bêste prestaasjes foar thermyske isolaasje op it stuit.

3. Nano ATO
Nano ATO antimoneel dopearre tinokside coating is in soarte fan transparant materiaal foar thermyske isolaasje coating mei goede ljochtfergunning en thermyske isolaasje. Nano tin antimyne okside (ATO) is in ideaal materiaal foar thermyske isolaasje mei goede sichtbere ljochtfergunning en ynfraread barriêreigendom. De metoade fan tafoegjen fan nano ATO yn 'e coating om transparante hitte-isolearjende coating te meitsjen kin it waarm-isolaasjeprobleem fan glês effektyf oplosse. Yn ferliking mei ferlykbere produkten hat it de foardielen fan ienfâldige prosessen en lege kosten, en hat it ekstreem hege tapassingswearde en breed merkperspektyf.