Nanopartículas para uso de illamento térmico

Mecanismo de illamento térmico do revestimento de illamento térmico nano transparente:
A enerxía da radiación solar concéntrase principalmente no intervalo de lonxitudes de onda de 0,2 a 2,5 um. A distribución específica de enerxía é a seguinte: a rexión UV de 0,2 ~ 0,4 um representa o 5% da enerxía total. A rexión visible é de 0,4 ~ 0,72 um, o que supón o 45% da enerxía total. A rexión de infravermellos próximos é 0,72 ~ 2,5 um, representando o 50% da enerxía total. Así, a maior parte da enerxía do espectro solar distribúese na luz visible e na rexión próxima ao infravermello, da cal a rexión próxima ao infravermello representa a metade da enerxía. non contribuir ao efecto visual. Se esta parte da enerxía está bloqueada efectivamente, pode ter un bo efecto de illamento térmico sen afectar a transparencia do vidro. Por iso, é necesario preparar unha substancia que poida protexer a luz infravermella e transmitir tamén luz visible.
Tres nanomateriais ben empregados en revestimentos de illamento térmico transparentes:
1. Nano ITO
Nano ITO (In2O3-SnO2) ten excelentes propiedades de transmisión de luz visible e barreira de infravermellos, e é un material de illamento térmico transparente ideal. O indio é un metal raro e un recurso estratéxico, polo que o indio é caro. Polo tanto, no desenvolvemento de illamento térmico transparente Materiais de revestimento ITO, é necesario reforzar a investigación do proceso para reducir o uso de indio baixo a premisa de garantir o efecto do illamento térmico transparente, para reducir o custo de produción.

2. Nano Cs0.33 WO3
O revestimento nano illante térmico transparente de bronce de volframio de cesio destaca entre moitos revestimentos de illamento térmico transparente debido ás súas características de illamento térmico ecolóxicas e elevadas, co mellor rendemento de illamento térmico na actualidade.

3. Nano ATO
O revestimento de óxido de estaño dopado con antimonio Nano ATO é un tipo de material de revestimento de illamento térmico transparente con boa transmisión de luz e illamento térmico. engadindo nano ATO no revestimento para facer un revestimento de illamento térmico transparente pode solucionar efectivamente o problema de illamento térmico do vidro. En comparación con produtos similares, ten as vantaxes dun proceso sinxelo e de baixo custo, e ten un valor de aplicación extremadamente alto e unha ampla perspectiva de mercado.