Nanopartikul pou itilize izolasyon tèmik

Tèmik mekanis izolasyon nan nano transparan kouch izolasyon tèmik:
Se enèji nan radyasyon solè sitou konsantre nan seri a longèdonn nan 0.2 ~ 2.5 um. Distribisyon enèji espesifik la se jan sa a: rejyon UV nan 0.2 ~ 0.4 um kont pou 5% nan enèji total la .. Rejyon vizib la se 0.4 ~ 0.72 um, kontablite pou 45% nan enèji total la. Rejyon an tou pre-enfrawouj se 0.72 ~ 2.5 um, kontablite pou 50% nan enèji total la .. Se konsa, pi fò nan enèji ki nan spectre solè a distribiye nan limyè vizib la ak tou pre rejyon enfrawouj, nan ki rejyon an tou pre enfrawouj kont pou mwatye nan enèji an. pa kontribye nan efè vizyèl la. Si pati sa a nan enèji efektivman bloke, li ka gen yon bon efè izolasyon tèmik san li pa afekte transparans nan glas la.Se poutèt sa, li nesesè pou prepare yon sibstans ki ka efektivman pwoteje limyè enfrawouj epi tou transmèt limyè vizib.
Twa nanomateryo byen itilize nan kouch transparan izolasyon tèmik:
1. Nano ITO
Nano ITO (In2O3-SnO2) gen ekselan transmisyon limyè vizib ak pwopriyete baryè enfrawouj, e li se yon ideyal transparan materyèl izolasyon tèmik.Indium se yon metal ki ra ak yon resous estratejik, se konsa endyòm se chè. Ito materyèl kouch, li nesesè ranfòse rechèch la pwosesis diminye l 'endyòm anba site la nan asire efè a nan izolasyon transparan tèmik, konsa tankou diminye pri pwodiksyon an.

2. Nano Cs0.33 WO3
Sezyòm tengstèn an kwiv transparan nano kouch izolasyon tèmik vle di soti nan anpil kouch izolasyon transparan akòz karakteristik zanmitay anviwònman an ak segondè izolasyon tèmik, ak pi bon pèfòmans nan izolasyon tèmik kounye a.

3. Nano ATO
Nano ATO Antimony doped kouch oksid fèblan se yon kalite transparan materyèl izolasyon tèmik kouch ak bon transmissions limyè ak izolasyon tèmik.Nano fèblan Antimony oksid (ATO) se yon materyèl ideyal izolasyon tèmik ak bon transmissions limyè vizib ak pwopriyete baryè enfrawouj. ajoute nano ATO nan kouch la pou fè transparan kouch izolasyon chalè ka efektivman rezoud pwoblèm nan chalè-izolasyon nan glas. Konpare ak pwodwi menm jan an, li gen avantaj ki genyen nan pwosesis senp ak pri ki ba, e li gen valè aplikasyon trè wo ak gwo mache pwospè.