Nanopartiċelli għall-użu ta 'Insulazzjoni Termali

Mekkaniżmu ta 'insulazzjoni termali ta' kisi nano trasparenti ta 'insulazzjoni termali:
L-enerġija tar-radjazzjoni solari hija prinċipalment ikkonċentrata fil-medda tal-wavelength ta '0.2 ~ 2.5 um. Id-distribuzzjoni speċifika tal-enerġija hija kif ġej: ir-reġjun uv ta '0.2 ~ 0.4 um jammonta għal 5% tal-enerġija totali. Ir-reġjun viżibbli huwa 0.4 ~ 0.72 um, u jammonta għal 45% tal-enerġija totali. Ir-reġjun qrib l-infra-aħmar huwa 0.72 ~ 2.5 um, li jammontaw għal 50% tal-enerġija totali. Għalhekk, ħafna mill-enerġija fl-ispettru solari hija mqassma fid-dawl viżibbli u fir-reġjun viċin ta 'l-infra-aħmar, li r-reġjun viċin ta' l-infra-aħmar jammonta għal nofs l-enerġija. ma jikkontribwixxux għall-effett viżwali. Jekk din il-parti tal-enerġija hija effettivament imblukkata, jista 'jkollha effett ta' insulazzjoni termali tajjeb mingħajr ma taffettwa t-trasparenza tal-ħġieġ. Għalhekk, huwa meħtieġ li titħejja sustanza li tista 'effettivament tħares id-dawl infra-aħmar u tittrasmetti wkoll dawl viżibbli.
Tliet nanomaterjali użati sew f'kisi ta 'insulazzjoni termali trasparenti:
1. Nano ITO
Nano ITO (In2O3-SnO2) għandu trasmittanza tad-dawl viżibbli eċċellenti u proprjetajiet ta 'barriera infra-aħmar, u huwa materjal ta' insulazzjoni termali trasparenti ideali. L-indju huwa metall rari u riżorsa strateġika, għalhekk l-indju jiswa ħafna. Għalhekk, fl-iżvilupp ta 'insulazzjoni termali trasparenti Materjali tal-kisi ITO, huwa meħtieġ li tissaħħaħ ir-riċerka tal-proċess biex jitnaqqas l-użu tal-indju taħt il-premessa li jiġi żgurat l-effett ta 'insulazzjoni termali trasparenti, sabiex titnaqqas l-ispiża tal-produzzjoni.

2. Nano Cs0.33 WO3
Il-kisi tan-nano insulazzjoni termali trasparenti tal-bronż tat-tungstenu taċ-ċesju jispikka minn ħafna kisjiet ta 'insulazzjoni termali trasparenti minħabba l-karatteristiċi ta' insulazzjoni termali li ma jagħmlux ħsara lill-ambjent u għolja, bl-aħjar prestazzjoni ta 'insulazzjoni termali fil-preżent.

3. Nano ATO
Kisi ta 'ossidu tal-landa dopat bl-antimonju Nano ATO huwa tip ta' materjal ta 'kisi ta' insulazzjoni termali trasparenti bi trasmittanza tajba tad-dawl u insulazzjoni termali. Ossidu ta 'antimonju tal-landa Nano (ATO) huwa materjal ta' insulazzjoni termali ideali bi trasmittanza tajba tad-dawl viżibbli u barriera infra-aħmar. iż-żieda ta 'nano ATO fil-kisja biex tagħmel kisja trasparenti ta' insulazzjoni tas-sħana tista 'ssolvi b'mod effettiv il-problema ta' insulazzjoni tas-sħana tal-ħġieġ. Meta mqabbel ma 'prodotti simili, għandu l-vantaġġi ta' proċess sempliċi u bi prezz baxx, u għandu valur ta 'applikazzjoni estremament għoli u prospett wiesa' tas-suq.