Teknologjia e Materialeve Guangzhou Hongwu Co, Ltd

About us

Guangzhou Hongwu Material Technology Technology, Ltd bashkëpunëtorët me Hongwu Enterprise Group, i cili zotëron juridiksionin e katër laboratorëve të kërkimit dhe zhvillimit të produkteve, një testim qendra, një laborator kërkimor i aplikuar dhe një bazë provë pilot, e specializuar në tregtinëlizimi i gamës së gjerë të nanopjesëzave inorganike dhe materialeve inovative të 21rr shekulli që nga viti 2002

Hongwu ka qenë duke eksploruar tregje, duke zhvilluar teknologji inovative dhe duke siguruar zgjidhje të rëndësishme duke përdorur ekspertizën tonë të nanomaterialeve, të angazhuara për rinovimin e vjeshtës e shkurtër e materialeve tradicionale.

Nanopjesëzat e personalizuara po bëhen gjithnjë e më të popullarizuara në treg, Hongwu's Nanopjesëzat e bëra sipas porosisë mund të optimizohen për çdo aplikim. nano-grimcat Hongwu gjithashtu mund të formulohet në veshje të nanopjesëzave, nanokompozite kryesore të Shellit, nanomateriale të funksionalizuara, shpërndarje të nanopjesëzave, koloidale ose pezullim.

Interesante, kur materialet e njohura përpunohen në shkallë nanoskale, do të shfaqet efekti i veçantë sipërfaqësor, efekti i vëllimit dhe efekti kuantik, dhe vetitë e tyre optike, termike, elektrike, magnetike, mekanike dhe madje kimike gjithashtu do të ndryshojnë ndjeshëm në përputhje me rrethanat. Për shembull, grimcat nano argjendi kanë veti të përmirësuara antibakteriale. grimcat nano ari, platin dhe paladium tregojnë aftësi të shkëlqyeshme katalitike. Metalet mund të ndryshojnë ngjyrat e tyre kur janë në nanosize.

Nanomaterialet inovative, me performancë të lartë përdoren gjerësisht në të gjitha aspektet, duke përfshirë por pa u kufizuar në automobilistik, biomjekësi, elektronikë, teknologji informacioni, petrokimike, plastikë, qeramikë, bojë, metalurgji, energji diellore dhe katalizë.

Ne ju ftojmë sinqerisht të na kontaktoni për informacione të mëtejshme në lidhje me kompaninë tonë dhe aftësitë tona. Nëse dëshironi të blini nanomateriale ose të diskutoni për nanoteknologji, mos hezitoni të na kontaktoni.