Përcjellëse

Raporti i ulët i pluhurit të argjendit me luspa, për shkak të densitetit të tij të ulët dhe sipërfaqes së madhe specifike të sipërfaqes, është një mbushës ideal për përgatitjen e veshjeve përçuese dhe veshjeve mbrojtëse elektromagnetike me rrjedhshmëri të mirë, anti-vendosje dhe zonë të madhe spërkatjeje.

Për raportin e ulët të pishave pluhur argjendi flake, Hongwu Nano ka realizuar prodhim masiv dhe kapaciteti i prodhimit mund të plotësojë nevojat e klientëve të ndryshëm.