Çfarë bëjmë ne?

HONGWU NANO është një prodhues kinez i nano-grimcave të ndryshme inorganike. Fokusi ynë kryesor është tek pluhuri dhe grimcat në shkallë nanometër. Ne furnizojmë një gamë të gjerë të madhësive të grimcave për 10nm deri në 10um, dhe gjithashtu mund të krijojmë madhësi shtesë sipas kërkesës. Prodhimet tona janë të ndara në gjashtë qindra seri të varieteteve: thelbësore, aliazh, përbërës dhe oksid, seri karboni dhe nanowires.

A mund të marr disa mostra?

Kjo varet nga mostra e nanopuhurit që dëshironi. Nëse mostra është në magazinë në paketim të vogël, ju mund ta merrni mostrën falas duke mbuluar vetëm koston e transportit, përveç nanopudrave të çmuar, do të duhet të mbuloni koston e mostrës dhe koston e transportit.

A mund të marr informacione për dokumente?

Po, COA, SEM, TEM janë në dispozicion.

Si mund të marr një vlerësim?

Ne do t'ju japim kuotën tonë konkurruese pasi të marrim specifikime të nano-pluhurit siç janë madhësia e grimcave, pastërtia; specifikimet e shpërndarjes siç janë raporti, tretësira, madhësia e grimcave, pastërtia.

Si mund të paguaj për porosinë time?

Metodat e pagesës që pranojmë: Paypal, Western Union, transfer bankar, L / C.

A mund të ndihmoni me nanopoderin e bërë sipas porosisë?

Po, ne mund t'ju ndihmojmë me nanopoder të bërë sipas porosisë, por ne do të kërkojmë një sasi të porosisë së minumit dhe kohë udhëheqëse rreth 1-2 javë.

Si mund të garantoni cilësinë tuaj?

Ne kemi sistemin e kontrollit të cilësisë së pengesave, si dhe një ekip të përkushtuar kërkimor, ne kemi qenë të përqendruar në nanopeshër që nga viti 2002, duke fituar një reputacion me cilësi të mirë, ne jemi të bindur që nanopeshurat tona do të plotësojnë kërkesat tuaja!

Po në lidhje me kohën e shprehur dhe të transportit?

Shërbimi i ndërlidhësve si: DHL, Fedex, TNT, EMS.

Koha e transportit (referojuni Fedex)

3-4 ditë pune në vendet e Amerikës së Veriut
3-4 ditë pune në vendet aziatike
3-4 ditë pune në vendet e Oqeanisë
3-5 ditë pune në vendet evropiane
4-5 ditë pune në vendet e Amerikës së Jugut
4-5 ditë pune në vendet afrikane