Nanopowders mo mea teuteu

Nanopowders mo mea teuteu

O le tagata atamai Initia o Swati Gajbhiye ma isi o loʻo i ai suʻesuʻega i luga o le nanopowders e faʻaaogaina mo mea teuteu ma lisi le nanopowders i le siata e pei ona i luga. I le avea ai o se tagata gaosi oloa na galue i nanoparticles mo le sili atu i le 16 tausaga, matou te maua uma i latou na o le Mica.Ae e tusa ai ma a matou suʻesuʻega e seasea lava tala e uiga i le nano copper ma le nano titanium e faʻaaogaina mo mea teuteu ae o le titanium oxide nanopowder e faʻaaogaina mo mea teuteu.

nanopowder siliva
O Korea i Saute na faʻapipiʻiina ma le manuia le nano siliva i mea teuteu i le amataga o le 2002, faʻatumu le avanoa i le pisinisi o mea teuteu siliva nano.O foliga vaaia o mea teuteu siliva nano ua tosina mai ai le tele o tagata.E le gata o loʻo i ai le aoga o le teuteuga.I le taimi nei e taʻalo foi se aafiaga antibacterial, faʻaitiitia le faʻaleagaina o siama mai fafo i le paʻu o le tagata.

Fullerene
E mafai ona faʻaaogaina le Fullerene i mea teuteu ona o loʻo i ai le malosi o le antioxidant properties, e sili atu i le 100 taimi sili atu le malosi nai lo le vaitamini C, ma e mafai ona tali atu i radical free, ma puipuia ai faʻamaʻi saoloto mai le tali atu i le paʻu, e mafua ai le paʻu paʻu, lanu samasama, ma isi. O nisi faʻafitauli e taʻua foi o le "tupu o le anti-matua," o lea e talafeagai ai le faʻaaogaina o le fullerene mo le tausiga o le paʻu.Ole tele ole tausiga ole pa'u e aofia ai le fullerene, pei ole Elizabeth Arden, DHC, Taiwan Rohm ma le Iunaite Setete, ma isi.

Nanopauta auro
Faʻaopoopo i mea teuteu e taʻalo paʻepaʻe, anti-matua, emollient matafaioi.Nano auro laʻititi faʻatinoga, e mafai ona avea ma mea e sili ona aoga i mea teuteu e ala i le nano-scale micro-structure, faʻafeiloaʻi lamolemole i totonu o le paʻu paʻu, e sili atu le taʻalo o le tausiga o le paʻu, faʻamaʻi togafitiga paʻu. 

Platinum nanopowder
O le paʻu o le Nano platinum o loʻo i ai se galuega malosi faʻamaʻi faʻamaʻi, faʻatulagaina o faʻamaʻi faʻamaʻi, aveesea o faʻamaʻi saoloto, faʻatuai le matua o le paʻu, susu.

Mo le oxide nanopowder o loʻo faʻaaogaina mo mea teuteu, o la latou galuega autu o le puipuia o le la.
Titanium oxide nanopowder
O le titanium dioxide ose pa'u pa'u tino o le la e tau le mitiia e le pa'u, ma e matua saogalemu lava.

Nanopowder zinc oxide
Zinc oxide o se tasi lea e sili ona fa'aaogaina fa'aoga o le la.E mafai ona poloka le UVA ma le UVB radiation ma e saogalemu ma e le fa'aita.

Silica nanopowder
Nano Si02 o se vaega inorganic, faigofie ona tuʻuina atu i isi vaega o mea teuteu, e le oona, e leai se manogi, paʻepaʻe paʻepaʻe, malosi mafaufauga UV, mautu lelei, leai se pala pe a uma le irradiation UV, leai se faʻailoga, ma o le a le faʻatasi ma isi vaega i totonu. le fua Fa'atatauga fa'a'ese'esega fa'ama'i, fa'atūina se fa'avae lelei mo le fa'aleleia o mea teuteu o le la.

Alumina nanopowder
O le Nano-alumina o loʻo i ai mea e faʻaogaina ai le infrared, ma o lona aafiaga faʻafefe i luga o le 80 nm ultraviolet malamalama e mafai ona faʻaaogaina e avea o se mea faʻapipiʻi teuteu poʻo se faʻatumu.


Taimi meli: Iuni-03-2020

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou