Noble metal nanoparticlesua fa'aaogaina lelei e fai ma fa'aoso i le hydrogenation o polymers mamafa mole mole maualuga.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le rhodium nanoparticle / nanopowders ua faʻaalia le maualuga o le gaioiga ma le filifilia lelei i le hydrocarbon hydrogenation.

 

O le olefin double bond e masani ona latalata i se vaega tele o galuega—hydrocarbon group, lea e faigata ai ona tatala le double bond.Faʻatasi ai ma le faʻaopoopoga o le 20nm rhodium paʻu, e faigofie ona tatala le faʻalua faʻalua ma faʻamalieina le gaioiga o le hydrogenation.

 

Olefins e mafai ona faʻapipiʻiina e nano rhodium e aofia ai le 1-hexene, cyclohexene, 2-hexene, butenone, mesityl oxide, methyl acrylate, methyl methacrylate, ma cyclooctene, ma isi.E iai le a'afiaga o lapopo'a eseese i le gaioioiga.E masani lava, o le laʻititi laʻititi o le vaega, o le vave foi lea o le hydrogenation rate.

 

O le Iunivesite o Henan Normal ma le Inisetiute o Chemistry, Saina Academy of Sciences ua galulue faatasi e atiina ae se auala fou mo asymmetric catalytic synthesis o se vasega o chiral acyclic nucleoside compounds.I le faʻaaogaina o se faʻalavelave faʻapipiʻiina e nano rhodium (Rh) ma se chiral bisphosphine ligand (R) -BINAP e fai ma faʻamalosi, o se faasologa o filifili itu na saunia e ala i le hydrogenation asymmetric o α-purine-substituted acrylates i le vevela o le potu ma le mamafa.Acyclic nucleosides o loʻo i ai se vaega chiral i le tulaga 1'.Nucleoside compounds o loʻo i ai le tele o gaioiga faʻaola, o se vasega taua o vailaʻau ma vailaʻau faʻasaina, o loʻo i ai se tulaga taua i vailaʻau faʻamaʻi, anti-viral ma anti-AIDS, ma o loʻo iloa nei o vailaʻau e sili ona anti-viral. ..

 

Hongwu Nano o loʻo i ai se sapalai tumau tumau oRhodium Nanoparticlenano rhodium paʻu ma isi mea faʻapitoa nano uʻamea (Ag, Pt, Ru, Ir, Pd, Au, ma isi).

Fa'afeiloa'i e fa'afeso'ota'i matou mo nisi fa'amatalaga.

 


Taimi meli: Sep-09-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou