HONGWU1.1
HONGWU2.2
HONGWU3.3

kita wis bangga ngasilake, kemasan lan adol solusi dhewe kanggo pirang-pirang taun.

Telusuri NanomaterialGO

Hongwu duwe yurisdiksi papat laboratorium riset lan pangembangan produk, pusat pengujian, laboratorium riset terapan lan basis uji coba pilot, khusus kanggo komersialisasi nanopartikel anorganik lan bahan inovatif ing abad 21 wiwit 2002. Kita wis njajahi pasar , nyipta teknologi inovatif, lan nyedhiyakake solusi terobosan nggunakake keahlian nanomaterial, duwe komitmen kanggo ngrenovasi kekurangan bahan tradisional.

 

 

about01

njelajah kita KATEGORI utama

Sampeyan bisa milih nanomaterial ing rak utawa nggawe disesuaikan supaya cocog karo kabutuhan.

Menang kanthi pinunjul
talenta lan bahan majeng

  • MISI KITA
  • NILAI KAMI
  • FALSAFAH KITA

Misi Hongwu: minangka pemasok profesional ing bidang bahan anyar nano kanthi layanan sing gegandhengan.

Nilai Hongwu: kualitas lan pelanggan luwih dhisik, jujur ​​lan dipercaya, layanan kelas kapisan.

Filsafat manajemen Hongwu: manajemen modular, tetep karo target pasar, kanggo memenuhi tuntutan pelanggan sing tanggung jawab. Fokus karo profesi kanthi plow sing jero lan budidaya sing ati-ati.

apa kita nindakake

  • Modul bisnis

    Manut karo orientasi pasar, marem panjaluk para pelanggan minangka tanggung jawab Hongwu dhewe, fokus ing industri, kanthi intensif budidaya, dadi pemasok profesional lan panyedhiya layanan sing gegandhengan ing bidang bahan-bahan anyar, saliyane nyedhiyakake produk konvensional, uga bisa disesuaikan miturut syarat tartamtu para pelanggan. Kita bakal terus ningkatake kualitas produk lan level layanan, luwih apik ngladeni pelanggan saka omah lan luar negeri, kanthi sukses menang-menang.
  • Modul Produksi

    Hongwu duwe peralatan produksi canggih, langkah proses canggih lan sistem kontrol produksi sing sampurna. Ing proses produksi, angka-angka perusahaan babagan praktik kualitas luwih dhisik diterapake. Kanggo mesthekake yen produk sing diproduksi pancen stabil.
  • Modul R&D

    Hongwu duwe tim R&D profesional sing kasusun saka peneliti nanoteknologi sing berpengalaman lan insinyur senior, mahasiswa doktoral, lan profesor ing pangembangan produk anyar. Kanthi Institut Riset Hongwu lan universitas minangka dhukungan teknis, kita nuruti permintaan pasar lan terus ngembangake lan ngasilake bahan anyar.
  • Modul keamanan

    Kanggo operasional perusahaan kanthi lancar, kita duwe tim keamanan sing profesional lan terlatih, kalebu sumber daya manusia, administrasi, keuangan, pengadaan, logistik, legal, finansial lan aspek liyane kanggo menehi perlindungan lengkap, kabeh rekan perusahaan bisa digunakake bebarengan, kerja keras, ing mayoritas kanthi dhukungan pelanggan saka omah lan luar negeri, kita terus nggawe kamulyan anyar.

HOttest Aplikasi

apa kita Klien ujar

  • Kita wis nindakake sawetara eksperimen komparatif lan entuk asil sing memuaskan. Ora suwe, departemen tuku bakal ngatur pesenan anyar. Mangga nyiyapake bubuk perak 8-10kg kanggo kita lan priksa manawa padha karo pesenan pungkasan. Matur nuwun
  • Tekan cepet banget lan bahan sing bisa digunakake. Saiki kita nyoba ing kumpulan lan nganti saiki performa kanthi apik Muga-muga bisa nambah perlindungan nganti suwe. Apa ana cairan utawa bubuk liyane sing bisa larut ing minyak / pelarut / lilin sing bakal mbantu ngombe banyu sing bisa digunakake ing sadawane bubuk sio2.
  • Nanopowder ZnO sadurunge cocog karo aplikasi kita. Lan kita bakal entuk 800kg maneh. Kirimake penawaran kasebut kanggo aku lan 2000kgs lan wenehake wektu timbal. Matur nuwun
  • Kanggo Siji 100-200nm, 3kg Pungkasan bisa digunakake kanggo aplikasi kita. Kita pengin mbukak perintah uji coba 20kg wulan ngarep, lan langkah sabanjure 100kg. Nyebut rega paling apik, uga wektu pengiriman lan timbal kanggo 20kg lan 100kg, matur nuwun.
  • Nganti saiki pengujian nanopowder Pt apik, kita butuh 10g liyane kanggo tes lan evaluasi ASAP. Kirimake Invoice Proforma.

Enquiry kanggo Solusi

Aplikasi industri berorientasi, adaptasi karo kebutuhan sing beda-beda. Suwene rong dekade kepungkur, kita nggawe reputasi ing industri saka klien kanthi kualitas lan solusi sing apik banget.

KONTAK KAMI

paling anyar warta & blog

ndeleng liyane
  • Penyebaran Antibakteri Nano Silver, Solusi Monomer Nano Silver, Koloneid Perak Nano

    Dispersi antibakteri perak Nano, solusi nano-perak monomer, lan koloid nano-perak kabeh nuduhake produk sing padha ing kene, yaiku solusi partikel nano-perak sing kasebar banget. Efek antibakteri iku dhuwur banget, lan disterilake kanthi efek nano. Wektu antibakteri yaiku ...
    maca liyane
  • Sawetara kawruh dhasar babagan koloid perak nano

    Ing jaman pra-antibiotik nalika teknologi nanoteknologi durung angel, angel kanggo promosi teknologi antibakteri perak kajaba nggawe bubuk bubuk perak, nglereni kawat perak, lan nyintesis senyawa sing ngemot perak. Senyawa perak kudu dikontrol ing konsentrasi tartamtu ...
    maca liyane
  • Prinsip Kondhisi Panas Nanodiamonds

          Ing kristalografi, struktur intan uga diarani struktur kristal kubik berlian, sing dibentuk kanthi ikatan kovalen atom karbon. Akeh sifat intan sing ekstrim minangka asil langsung saka kekuwatan ikatan kovalen sing mbentuk struktur kaku lan ...
    maca liyane