antibacterial silver nanoparticles
gold nanoparticles
oxide nanoparticles

kita wis bangga ngasilake, kemasan lan adol solusi dhewe kanggo pirang-pirang taun.

Telusuri NanomaterialGO

Hongwu duwe yurisdiksi papat laboratorium riset lan pangembangan produk, pusat pengujian, laboratorium riset terapan lan basis uji coba pilot, khusus kanggo komersialisasi nanopartikel anorganik lan bahan inovatif ing abad kaping 21 wiwit taun 2002. Kita wis njajahi pasar , nyipta teknologi inovatif, lan nyedhiyakake solusi terobosan nggunakake keahlian nanomaterial, duwe komitmen kanggo ngrenovasi kekurangan bahan tradisional.

 

 

about01

njelajah kita KATEGORI utama

Sampeyan bisa milih nanomaterial ing rak utawa nggawe disesuaikan supaya cocog karo kabutuhan.

Menang kanthi pinunjul
talenta lan bahan majeng

  • MISI KITA
  • NILAI KAMI
  • FALSAFAH KITA

Misi Hongwu: minangka pemasok profesional ing bidang bahan anyar nano kanthi layanan sing gegandhengan

Nilai Hongwu: kualitas lan pelanggan luwih dhisik, jujur ​​lan dipercaya, layanan kelas kapisan.

Filsafat manajemen Hongwu: manajemen modular, tetep ing orientasi pasar, kanggo memenuhi tuntutan pelanggan sing tanggung jawab. Fokus karo profesi kanthi plow lan budidaya sing jero.

apa kita nindakake

  • Modul bisnis

    Manut karo orientasi pasar, marem panjaluk para pelanggan minangka tanggung jawab Hongwu, fokus ing industri, kanthi intensif budidaya, dadi pemasok profesional lan panyedhiya layanan sing gegandhengan ing bidang bahan-bahan anyar, saliyane nyedhiyakake produk konvensional, uga bisa disesuaikan miturut syarat tartamtu para pelanggan. Kita bakal terus ningkatake kualitas produk lan level layanan, luwih apik ngladeni pelanggan saka omah lan luar negeri, kanthi sukses.
  • Modul Produksi

    Hongwu duwe peralatan produksi canggih, langkah proses canggih lan sistem kontrol produksi sing sampurna. Ing proses produksi, angka-angka perusahaan babagan praktik kualitas luwih dhisik diterapake. Kanggo mesthekake yen produk sing diproduksi pancen stabil.
  • Modul R&D

    Hongwu duwe tim R&D profesional sing kasusun saka peneliti nanoteknologi sing berpengalaman lan insinyur senior, mahasiswa doktoral, lan profesor ing pangembangan produk anyar. Kanthi Institut Riset Hongwu lan universitas minangka dhukungan teknis, kita nuruti permintaan pasar lan terus ngembangake lan ngasilake bahan anyar.
  • Modul keamanan

    Kanggo operasional perusahaan kanthi lancar, kita duwe tim keamanan sing profesional lan terlatih, kalebu sumber daya manusia, administrasi, keuangan, pengadaan, logistik, legal, finansial lan aspek liyane kanggo menehi perlindungan lengkap, kabeh kolega perusahaan bisa digunakake bebarengan, kerja keras, ing mayoritas kanthi dhukungan pelanggan saka omah lan luar negeri, kita terus nggawe kamulyan anyar.

HOttest Aplikasi

apa kita Klien ujar

  • Kita wis nindakake sawetara eksperimen komparatif lan entuk asil sing memuaskan. Ora suwe, departemen tuku bakal ngatur pesenan anyar. Mangga nyiyapake bubuk perak 8-10kg kanggo kita lan priksa manawa padha karo pesenan pungkasan. Matur nuwun
  • Tekan cepet banget lan bahan sing bisa digunakake. Saiki kita nyoba ing kumpulan lan nganti saiki performa kanthi apik Muga-muga bisa nambah perlindungan nganti suwe. Apa ana cairan utawa bubuk liyane sing bisa larut ing minyak / pelarut / lilin sing bakal mbantu ngombe banyu sing bisa digunakake ing sadawane bubuk sio2.
  • Nanopowder ZnO sadurunge cocog karo aplikasi kita. Lan kita bakal entuk 800kg maneh. Kirimake tawaran kasebut kanggo aku lan 2000kgs lan wenehake wektu timbal. Matur nuwun
  • Kanggo 100-200nm Si, 3kg Pungkasan bisa digunakake kanggo aplikasi kita. Kita pengin mbukak perintah uji coba 20kg wulan ngarep, lan langkah sabanjure 100kg. Nyebut rega paling apik, uga wektu pengiriman lan timbal kanggo 20kg lan 100kg, matur nuwun.
  • Nganti saiki tes nanopowder Pt apik, kita butuh 10g liyane kanggo tes lan evaluasi ASAP. Kirimake Invoice Proforma.

Enquiry kanggo Solusi

Aplikasi industri berorientasi, adaptasi karo kebutuhan sing beda-beda. Suwene rong dekade kepungkur, kita nggawe reputasi ing industri saka klien kanthi kualitas lan solusi sing apik banget.

KONTAK KAMI

paling anyar warta & blog

ndeleng liyane
  • Nanomaterial konduktif lan antistatik digunakake ing industri serat tekstil lan kimia

          Pangembangan nanoteknologi lan nanomaterial nyedhiyakake cara lan ide anyar kanggo eksploitasi produk antistatik. Konduktivitas, elektromagnetik, sifat super nyerep lan broadband saka bahan nano, nggawe kahanan anyar kanggo riset lan pangembangan kondus ...
    maca liyane
  • Kanthi nanopartikel tembaga cesium tungsten, jaman insulasi panas cerdas wis teka!

    Lapisan isolasi panas kaca minangka lapisan sing disiapake kanthi ngolah siji utawa pirang-pirang bahan bubuk nano. Bahan nano sing digunakake duwe sifat optik khusus, yaiku duwe hambatan sing dhuwur ing wilayah inframerah lan ultraviolet, lan transmisi dhuwur ing wilayah cahya sing katon. Kita ...
    maca liyane
  • Bahan nanopartikel lan keramik Piezoelektrik

    Keramik Piezoelektrik minangka salah sawijining jinis materi keramik fungsional sing bisa ngowahi energi mekanik lan energi listrik. Iki minangka efek piezoelektrik. Saliyane piezoelektrik, keramik piezoelektrik uga duwe dielektrisitas, elastisitas, lan liya-liyane, sing wis ...
    maca liyane