HONGWU1.1
HONGWU2.2
HONGWU3.3

ne kemi qenë me krenari prodhimin, paketimin dhe shitjen zgjidhja jonë vetë për shumë vite.

Shfletoni nanomaterialeSHKO

Hongwu zotëron juridiksionin e katër laboratorëve të kërkimit dhe zhvillimit të produkteve, një qendre testimi, një laboratori kërkimor të aplikuar dhe një baze testimi pilot, i specializuar në komercializimin e gamës së gjerë të nanopjesëzave inorganike dhe materialeve inovative të shekullit 21 që nga viti 2002. Ne kemi qenë duke eksploruar tregje , zhvillimin e teknologjive inovative dhe sigurimin e zgjidhjeve të rëndësishme duke përdorur ekspertizën tonë të nanomaterialeve, të angazhuar për rinovimin e materialeve tradicionale.

 

 

about01

eksploroni tonat KATEGORIT main kryesore

Ju mund të zgjidhni nanomateriale jashtë raftit ose t'i përshtatni ato për t'ju përshtatur nevojave tuaja.

Fito në sajë të shquar
talentet dhe materiale të përparuara

 • MISIONI YNE
 • VLERAT TONA
 • FILOZOFIA JON

Misioni i Hongwu: si një furnizues profesionist në fushën e materialeve të reja nano me shërbimin e lidhur.

Vlera e Hongwu: cilësia dhe klientët e parë, shërbimi i sinqertë dhe i besueshëm, i klasit të parë.

Filozofia e menaxhimit të Hongwu: menaxhimi modular, qëndroni në treg të orientuar, për të përmbushur kërkesat e arsyeshme të klientëve si përgjegjësi. Përqendrohuni në profesionin me lërim të thellë dhe kultivim të kujdesshëm.

çfarë ne bëj

 • Moduli i biznesit

  Aderimi në treg, duke përmbushur kërkesat e arsyeshme të klientëve si përgjegjësi e vet Hongwu, duke u përqëndruar në industri, duke kultivuar intensivisht, duke qenë një furnizues profesional dhe ofrues i shërbimit të lidhur në fushën e materialeve të reja nano, përveç që ofron produkte konvencionale, gjithashtu mund të përshtatet sipas kërkesave specifike të klientit. Ne do të vazhdojmë të përmirësojmë cilësinë e produktit dhe nivelet e shërbimit, t'u shërbejmë më mirë klientëve tanë nga brenda dhe jashtë vendit, arritjen e suksesshme të fitores.
 • Moduli i Prodhimit

  Hongwu ka pajisje të përparuara të prodhimit, hapa të përparuar të procesit dhe sistem të përsosur të kontrollit të prodhimit. Në procesin e prodhimit, vlerat e përgjithshme të kompanisë së praktikimit të cilësisë së parë zbatohen. Për të siguruar që produktet e prodhuara janë absolutisht të qëndrueshme.
 • Moduli R&D

  Hongwu ka një ekip profesional R&D të përbërë nga studiues me përvojë të nanoteknologjisë dhe inxhinierë të vjetër, studentë të doktoratës dhe profesorë në zhvillimin e produkteve të reja. Me Institutin e Kërkimeve Hongwu dhe universitetet si mbështetje teknike, ne ndjekim nga afër kërkesën e tregut dhe vazhdojmë të zhvillojmë dhe prodhojmë materiale të reja.
 • Moduli i sigurisë

  Për funksionimin e qetë të kompanisë si një e tërë, ne kemi një ekip profesional dhe të trajnuar mirë të sigurisë, duke përfshirë burimet njerëzore, administratën, financat, prokurimin, logjistikën, aspektet ligjore, financiare dhe të tjera për të siguruar mbrojtje gjithëpërfshirëse, të gjithë kolegët e kompanisë punojnë së bashku, punojmë shumë, në shumicën me mbështetjen e klientëve nga brenda dhe jashtë vendit, ne jemi vazhdimisht duke krijuar lavdi të reja.

Testi më i mirë Aplikimet

çfarë e jona Klientët thanë

 • Ne kemi bërë një numër eksperimentesh krahasuese dhe kemi marrë rezultate të kënaqshme. Së shpejti departamenti ynë i blerjes do të rregullojë porosi të reja. Ju lutemi përgatitni pluhur argjendi 8-10 kg për ne dhe sigurohuni që të jetë i njëjtë me porosinë e fundit. Faleminderit
 • Mbërriti shumë shpejt dhe material i shkëlqyeshëm për t'u përdorur. Ne aktualisht po e testojmë atë në tufat tona dhe deri më tani po performon me të vërtetë mirë Unë shpresoj se do të shtojë mbrojtje për një kohë të gjatë. A ka lëngje ose pluhura të tjerë që keni të tretshëm në vaj / tretës / dyllë që do të ndihmojnë në largimin e ujit që mund të përdorim përgjatë anës së pluhurit sio2.
 • Nano-pluhuri i mëparshëm ZnO përshtatet me aplikimin tonë. Dhe ne do të marrim edhe 800 kg të tjera. Ju lutem më dërgoni ofertë në atë dhe 2000 kg dhe tregoni kohën e duhur. Faleminderit.
 • Për 100-200nm Si, 3 kg e fundit funksionon mirë për aplikimin tonë. Ne do të dëshironim të bënim një porosi prove 20 kg muajin tjetër, dhe hapi tjetër do të jetë 100 kg. Ju lutemi tregoni çmimin tuaj më të mirë, gjithashtu kohën e dërgimit dhe kohën e duhur për 20 kg dhe 100 kg, faleminderit.
 • Deri më tani testimi i nanot pluhurit Pt është i mirë, na duhen edhe 10g të tjera për më shumë testime dhe vlerësime ASAP. Ju lutemi dërgoni Faturën Proforma.

Pyetje për zgjidhje

Aplikimi industrial i orientuar, duke iu përshtatur ndryshimit të nevojave. Për dy dekadat e fundit, ne e ndërtojmë reputacionin tonë në industri nga klientët tanë me cilësi të qëndrueshme dhe zgjidhje të shkëlqyera.

NA KONTAKTONI

të fundit lajme & blog

shiko më shumë
 • Shpërndarje antibakteriale Nano argjendi, Zgjidhje argjendi Monomer Nano, Koloid argjendi Nano

  Shpërndarja antibakteriale e argjendit nano, solucioni monomer nano-argjend dhe koloidi nano-argjend i referohen të njëjtit produkt këtu, i cili është një zgjidhje e grimcave shumë të shpërndara nano-argjendi. Efekti i tij antibakterial është shumë i lartë dhe sterilizohet nga efektet nano. Koha antibakteriale është e gjatë ...
  Lexo më shumë
 • Disa njohuri themelore rreth nano colloid

  Në epokën para-antibiotike kur nanoteknologjia nuk ka dalë ende, është e vështirë të promovosh teknologji antibakteriale argjendi përveç bluarjes së pluhurit të argjendit, prerjes së telit të argjendit dhe sintetizimit të përbërjeve që përmbajnë argjend. Përbërja e argjendit duhet të kontrollohet brenda një përqendrimi të caktuar ...
  Lexo më shumë
 • Parimi i Përcjelljes së Nxehtësisë së Nanodiamonds

        Në kristalografi, struktura e diamantit quhet edhe struktura kristalore kub diamanti, e cila formohet nga lidhja kovalente e atomeve të karbonit. Shumë nga vetitë ekstreme të diamantit janë rezultati i drejtpërdrejtë i forcës së lidhjes kovalente sp³ që formon një strukturë të ngurtë dhe një n ...
  Lexo më shumë