HONGWU1.1
HONGWU2.2
HONGWU3.3

kami parantos reueus ngahasilkeun, bungkus jeung ngajual solusi urang sorangan mangtaun-taun.

Milarian NanomaterialGO

Hongwu ngagaduhan yurisdiksi opat laboratorium panilitian sareng pamekaran produk, pusat uji coba, laboratorium panilitian terapan sareng basis uji coba pilot, khusus kana komérsialisasi rupa-rupa nanopartikel anorganik sareng bahan inovatif abad ka 21 ti saprak 2002. Kami parantos ngajajah pasar , nyéépkeun téknologi inovatif, sareng nyayogikeun solusi terobosan nganggo kaparigelan nanomaterial kami, komitmen pikeun ngarobih ragrag bahan tradisional.

 

 

about01

ngajalajah urang KATEGORI utama

Anjeun tiasa milih nanomaterial off-the-rak atanapi ngepaskeun éta pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan anjeun.

Meunang ku kaunggulan luar biasa
bakat sareng bahan canggih

  • MISI URANG
  • Nilai urang
  • FALSAFAH urang

Misi Hongwu: salaku panyadia propésional dina bidang bahan anyar nano kalayan jasa anu aya hubunganana.

Nilai Hongwu: kualitas sareng konsumén heula, layanan kelas munggaran anu jujur ​​sareng dipercaya.

Filsafat manajemén Hongwu urang: manajemén modular, lengket kana pasar-berorientasi, pikeun minuhan paménta lumrah konsumén salaku tanggung jawab. Fokus kana profési kalayan ngabajak jero sareng budidaya ati-ati.

naon we ngalakukeun

  • Modul bisnis

    Taat kana pasar-berorientasi, nyugemakeun paménta lumrah konsumén salaku tanggung jawab Hongwu sorangan, fokus kana industri, sacara intensif ngokolakeun, janten supplier propésional sareng propaider ladén anu aya hubunganana sareng bahan-bahan nano-énggal, salian ti nyayogikeun produk konvensional, éta ogé tiasa diluyukeun numutkeun sarat khusus konsumén. Kami bakal teraskeun ningkatkeun kualitas produk sareng tingkat jasa, langkung saé ngalayanan pelanggan ti bumi sareng luar negeri, kasuksésan win-win acheive.
  • Modul Produksi

    Hongwu gaduh peralatan produksi anu maju, léngkah prosés anu maju sareng sistem kontrol produksi anu sampurna. Dina prosés produksi, total nilai perusahaan ngeunaan ngalaksanakeun kualitas mimiti dilaksanakeun. Pikeun mastikeun yén produk anu dihasilkeun pancen stabil.
  • Modul P&P

    Hongwu ngagaduhan tim R&D propésional diwangun ku panaliti nanotéhnologi anu ngalaman sareng insinyur senior, mahasiswa doktor, sareng profesor dina ngembangkeun produk énggal. Kalayan Hongwu Research Institute sareng paguron luhur salaku dukungan téknis, urang caket nuturkeun paménta pasar sareng terus ngembangkeun sareng ngahasilkeun bahan énggal.
  • Modul Kaamanan

    Kanggo operasional perusahaan anu lancar, urang gaduh tim kaamanan anu propésional sareng terlatih, kalebet sumber daya manusa, administrasi, kauangan, pengadaan, logistik, hukum, kauangan sareng aspek sanésna pikeun nyayogikeun perlindungan anu komprehensif, sadaya padamel perusahaan damel sasarengan, damel atos, dina seueurna ku dukungan konsumén ti bumi sareng luar negeri, urang teras-terasan nyiptakeun kamulyan anyar.

HOttest Aplikasi

naon urang Ceuk klién

  • Kami parantos ngalaksanakeun sababaraha percobaan banding sareng nampi hasil anu nyugemakeun. Moal lami deui departemen pameseran kami bakal ngatur pesenan énggal. Punten nyiapkeun bubuk pérak 8-10kg kanggo urang sareng pastikeun éta sami sareng tarekat terakhir. Hatur nuhun
  • Anjog gancang pisan sareng bahan anu saé kanggo dianggo. Kami ayeuna nyobian di batch urang sareng dugi ka ayeuna ngajalankeunana saé pisan kuring ngan ukur ngarep-ngarep bakal nambihan perlindungan salami lami. Naha aya cairan atanapi bubuk sanés anu anjeun gaduh anu leyur dina minyak / pelarut / lilin anu bakalan ngabantosan cai anu tiasa urang anggo sasarengan bubuk sio2.
  • Nanopowder ZnO saméméhna cocog sareng aplikasi kami. Sareng urang bade kéngingkeun 800kg deui. Punten kirimkeun kuring tawaran kana éta sareng 2000kgs sareng nunjukkeun waktos kalungguhan. Hatur nuhun.
  • Pikeun 100-200nm Si, 3kg Terakhir lumayan saé pikeun aplikasi kami. Kami hoyong ngaji uji coba 20kg bulan payun, sareng léngkah salajengna janten 100kg. Punten nunjukkeun harga pangsaéna anjeun, ogé waktos pengiriman sareng timbel pikeun 20kg sareng 100kg, hatur nuhun.
  • Sajauh ieu uji coba nanopowder Pt saé, urang peryogi 10g deui kanggo langkung seueur tés sareng évaluasi ASAP. Punten kirimkeun Invoice Proforma.

Enquiry pikeun Solusi

Aplikasi industri berorientasi, adaptasi sareng ngarobah kabutuhan. Salami dua dasawarsa terakhir, urang ngawangun reputasi di industri ti klien kami ku kualitas anu saé sareng solusi anu hadé.

TAROS KAMI

panganyarna wartos & blog

tingali langkung
  • Nano Silver Antibacterial Dispersion, Monomer Nano Silver Solution, Nano Silver Colloid

    Dispersi antibakteri Nano pérak, leyuran nano-pérak monomer, sareng koloid nano-pérak sadayana ngarujuk kana produk anu sami di dieu, anu mangrupikeun leyuran partikel nano-pérak anu kasebar pisan. Pangaruh antibakteri na luhur pisan, sareng disterilkeun ku pangaruh-nano. Waktos antibakteri nyaéta lon ...
    maca deui
  • Sababaraha kanyaho dasar ngeunaan koloid pérak nano

    Dina jaman pre-antibiotik nalika nanotéhnologi henteu acan kaluar, sesah pikeun ngamajukeun téknologi antibakteri pérak kecuali pikeun ngagiling bubuk pérak, motong kawat pérak, sareng nyintésisikeun sanyawa anu ngandung pérak. Sanyawa pérak kedah dikontrol dina konsentrasi anu tangtu ...
    maca deui
  • Prinsip Konduksi Panas Nanodiamonds

          Dina kristalografi, struktur intan disebut ogé struktur kristal kubik intan, anu kabentuk ku beungkeutan kovalén atom karbon. Seueur sipat intan anu ekstrim mangrupikeun hasil langsung tina kakuatan beungkeut kovalén sp³ anu ngawangun struktur kaku sareng n alit ...
    maca deui