antibacterial silver nanoparticles
gold nanoparticles
oxide nanoparticles

kami parantos reueus ngahasilkeun, bungkus jeung ngajual solusi urang sorangan mangtaun-taun.

Milarian NanomaterialGO

Hongwu ngagaduhan yurisdiksi opat laboratorium panilitian sareng pamekaran produk, pusat uji coba, laboratorium panilitian terapan sareng basis uji coba pilot, khusus kana komérsialisasi rupa-rupa nanopartikel anorganik sareng bahan inovatif abad ka 21 ti saprak 2002. Kami parantos ngajajah pasar , nyéépkeun téknologi inovatif, sareng nyayogikeun solusi terobosan nganggo kaparigelan nanomaterial kami, komitmen pikeun ngarobih ragrag bahan tradisional.

 

 

about01

ngajalajah urang KATEGORI utama

Anjeun tiasa milih nanomaterial off-the-rak atanapi ngaluyukeunana pikeun kabutuhan anjeun.

Meunang ku kaunggulan luar biasa
bakat sareng bahan canggih

  • MISI URANG
  • Nilai urang
  • FALSAFAH urang

Misi Hongwu: salaku panyadia propésional dina bidang bahan anyar nano kalayan jasa anu aya hubunganana

Nilai Hongwu: kualitas sareng konsumén heula, jasa kelas jujur ​​sareng dipercaya.

Filsafat manajemén Hongwu urang: manajemén modular, lengket kana pasar-berorientasi, pikeun minuhan paménta lumrah konsumén salaku tanggung jawab. Fokus kana profési kalayan ngabajak jero sareng budidaya ati-ati.

naon we ngalakukeun

  • Modul bisnis

    Taat kana pasar-berorientasi, nyugemakeun paménta lumrah konsumén salaku tanggung jawab Hongwu sorangan, fokus kana industri, sacara intensif ngokolakeun, janten supplier propésional sareng propaider ladén anu aya hubunganana sareng bahan-bahan nano-énggal, salian ti nyayogikeun produk konvensional, éta ogé tiasa diluyukeun numutkeun sarat khusus konsumén. Kami bakal teraskeun ningkatkeun kualitas produk sareng tingkat jasa, langkung saé ngalayanan pelanggan ti bumi sareng luar negeri, kasuksésan win-win acheive.
  • Modul Produksi

    Hongwu gaduh peralatan produksi anu maju, léngkah prosés anu maju sareng sistem kontrol produksi anu sampurna. Dina prosés produksi, total nilai perusahaan ngeunaan ngalaksanakeun kualitas mimiti dilaksanakeun. Pikeun mastikeun yén produk anu dihasilkeun pancen stabil.
  • Modul P&P

    Hongwu ngagaduhan tim R&D propésional diwangun ku panaliti nanotéhnologi anu ngalaman sareng insinyur senior, mahasiswa doktor, sareng profesor dina ngembangkeun produk énggal. Kalayan Hongwu Research Institute sareng paguron luhur salaku dukungan téknis, urang caket nuturkeun paménta pasar sareng terus ngembangkeun sareng ngahasilkeun bahan énggal.
  • Modul Kaamanan

    Kanggo operasional perusahaan anu lancar, urang gaduh tim kaamanan anu propésional sareng terlatih, kalebet sumber daya manusa, administrasi, kauangan, pengadaan, logistik, hukum, kauangan sareng aspek sanésna pikeun nyayogikeun perlindungan anu komprehensif, sadaya padamel perusahaan damel sasarengan, kerja keras, seuseueurna ku dukungan ti nasabah ti luar negeri, urang teras-terasan nyiptakeun kamulyan anyar.

HOttest Aplikasi

naon urang Ceuk klién

  • Kami parantos ngalaksanakeun sababaraha percobaan banding sareng nampi hasil anu nyugemakeun. Moal lami deui departemén pameseran kami bakal ngatur pesenan énggal. Punten nyiapkeun bubuk pérak 8-10kg kanggo urang sareng pastikeun éta sami sareng tarekat terakhir. Hatur nuhun
  • Anjog gancang pisan sareng bahan anu saé kanggo dianggo. Kami ayeuna nyobian di batch urang sareng dugi ka ayeuna ngajalankeunana leres-leres saé waé kuring ngarepkeun éta bakal nambihan perlindungan pikeun waktos anu lami. Naha aya cairan atanapi bubuk sanés anu anjeun gaduh anu leyur dina minyak / pelarut / lilin anu bakalan ngabantosan cai anu tiasa urang anggo sasarengan bubuk sio2.
  • Nanopowder ZnO saméméhna cocog sareng aplikasi kami. Sareng urang bade kéngingkeun 800kg deui. Punten kirimkeun kuring tawaran kana éta sareng 2000kgs sareng nunjukkeun waktos kalungguhan. Hatur nuhun.
  • Pikeun 100-200nm Si, 3kg Terakhir lumayan saé pikeun aplikasi kami. Kami badé ngajalankeun paréntah sidang 20kg bulan payun, sareng léngkah salajengna janten 100kg. Punten nunjukkeun harga pangsaéna anjeun, ogé waktos pengiriman sareng timbel pikeun 20kg sareng 100kg, hatur nuhun.
  • Sajauh ieu uji coba nanopowder Pt saé, urang peryogi 10g deui kanggo langkung seueur tés sareng évaluasi ASAP. Punten kirimkeun Invoice Proforma.

Enquiry pikeun Solusi

Aplikasi industri berorientasi, adaptasi sareng ngarobih kabutuhan. Salami dua dasawarsa terakhir, urang ngawangun reputasi di industri ti klien kami ku kualitas anu saé sareng solusi anu hadé.

TAROS KAMI

panganyarna wartos & blog

tingali langkung
  • Nanomaterial konduktif sareng antistatik anu dianggo dina industri serat sareng kimia

          Ngembangkeun nanotéhnologi sareng nanomaterial nyayogikeun cara sareng ideu énggal pikeun garapan produk antistatik. Konduktivitas, éléktromagnétik, sipat super nyerep sareng broadband bahan nano, parantos nyiptakeun kaayaan énggal pikeun panilitian sareng pamekaran kondus ...
    maca deui
  • Kalayan nanopartikel parunggu tungsten cesium, jaman insulasi panas cerdas parantos sumping!

    Lapisan insulasi panas kaca mangrupikeun palapis anu disiapkeun ku ngolah hiji atanapi sababaraha bahan bubuk-nano. Bahan-bahan nano anu dianggo ngagaduhan sipat optik khusus, nyaéta sipatna tingkat panghalang anu luhur di daérah infra red sareng ultraviolét, sareng transmisi anu luhur di daérah cahaya anu katingali. Urang...
    maca deui
  • Bahan nanopartikel sareng keramik Piezoelektrik

    Keramik Piezoelectric mangrupikeun jinis bahan keramik fungsional inpormasi anu tiasa ngarobih énergi mékanis sareng énergi listrik séwang-séwangan. Mangrupikeun pangaruh piezoelektrik. Salaku tambahan kana piezoelektrik, keramik piezoelektrik ogé ngagaduhan diéléktrisitas, élastisitas, sareng sajabana, anu parantos seueur ...
    maca deui