Nanopartícules per a ús d’aïllament tèrmic

Mecanisme d'aïllament tèrmic del revestiment aïllant tèrmic nano transparent:
L'energia de la radiació solar es concentra principalment en el rang de longituds d'ona de 0,2 ~ 2,5 um. La distribució específica de l’energia és la següent: la regió UV de 0,2 ~ 0,4 um representa el 5% de l’energia total. La regió visible és de 0,4 ~ 0,72 um, el 45% de l’energia total. La regió d’infrarojos propers és de 0,72 Aproximadament 2,5 um, que representa el 50% de l'energia total. Així, la major part de l'energia de l'espectre solar es distribueix a la llum visible i a la regió d'infrarojos propers, de la qual la regió d'infrarojos propers representa la meitat de l'energia. no contribueixen a l’efecte visual. Si aquesta part de l’energia es bloqueja eficaçment, pot tenir un bon efecte d’aïllament tèrmic sense afectar la transparència del vidre. Per tant, és necessari preparar una substància que pugui blindar eficaçment la llum infraroja i transmetre la llum visible.
Tres nanomaterials ben utilitzats en revestiments d’aïllament tèrmic transparent:
1. Nano ITO
Nano ITO (In2O3-SnO2) té excel·lents transmissions de llum visible i propietats de barrera infraroja i és un material d’aïllament tèrmic transparent ideal. L’indi és un metall rar i un recurs estratègic, de manera que l’indi és car. Amb materials de recobriment ITO, és necessari reforçar la investigació del procés per reduir l'ús d'indi sota la premissa d'assegurar l'efecte d'un aïllament tèrmic transparent, de manera que es redueixi el cost de producció.

2. Nano Cs0.33 WO3
El recobriment nano aïllant tèrmic transparent de bronze tungstè cesi destaca de molts recobriments d’aïllament tèrmic transparent per les seves característiques d’aïllament tèrmic respectuoses amb el medi ambient i d’alta qualitat, amb el millor rendiment d’aïllament tèrmic actual.

3. Nano ATO
El recobriment d’òxid d’estany dopat amb antimonis Nano ATO és un tipus de material de recobriment d’aïllament tèrmic transparent amb una bona transmitància de la llum i un bon aïllament tèrmic. afegir nano ATO al recobriment per aconseguir un recobriment transparent d’aïllament tèrmic pot resoldre eficaçment el problema d’aïllament tèrmic del vidre. En comparació amb productes similars, té els avantatges d'un procés senzill i de baix cost, i té un valor d'aplicació extremadament alt i una àmplia perspectiva de mercat.